tiistai 10. kesäkuuta 2014

Finnderby ja Pohtiolampi


Voitin tosiaan Hevoset & Ratsastus-lehden arvonnasta pari ranneketta Finnderbyyn mikä muutti suunitelmat Ypäjän suuntaan lauantain osalta. 
Paikalla olin heti aamusta joten ehdin kuvata valtaosan ponien GP:stä. Lisäksi kuvattua tuli jokainen vesiesteelle päässyt kenttäratsukko, kahden koululuokan palkintojenjaot, Finnderby-luokka ja päivän viimeinen koululuokka.

Finnderbyyn oli tarkoitus lähteä sunnuntainakin mutta Pohtiolammen lähtölistoilla oli sen verran paljon tuttuja, että se valikoitui määränpääksi ja kuvattu on nyt jokainen sunnuntaina ko.kisoissa mennyt ratsukko. 

Ihan jo harmittaa, miten vähän oon noita kuvia saanut toistaiseksi esille.

Tämän viikon aikataulut ei oikein suosi kuvien laittelu-intoa kun alkuviikon oon vuorokauden 24 tunnista suurimman osan töissä, jossain vaiheessa oon onnistunut hoitamaan omaa osuutta tulevasta SM-viikonlopun järjestelyistä ja SM:t alkaa jo kolmen päivän päästä. Niitä ennen on kyllä "pakko" saada kuvat viime viikonlopulta hoidettua, ettei ne jää SM-kuvien alle (ja sillon harmittaa :D ).. 
Koulu-SMissä vastaan valokuvauksesta ja kuulun tiedotus-tiimiin joten viikonlopulle kiillotellaan taas kameraa ja toivotaan, että sadepilvet pysyy Tampereelta kauempana :) ..
.............

Finnderby 7.6.2014











Kangasala, kansalliset estekisat 8.6.2014







2 kommenttia: